“ JIKA ANDA HADIR KE LAMAN INI KERANA INGIN MENCARI ILMU, KAMI UCAPKAN TAHNIAH KERANA ANDA TELAH MENEMUI LUBUK ILMU YANG BETUL “

Kelas Pengajian online ini khas untuk mereka yang sebelum ini LAGHA dengan duniawi dan sekarang DAHAGAKAN ilmu agama.

ANDA ADA MASALAH INI?

Hati KOSONG

Rasa macam tiada pengetahuan apa dalam hal agama? Banyak teori akademik di universiti dulu je dalam kepala tu ? Cucu tanya atuk macam mana nak ambil wudhu dengan sempurna? Mesti malu kalau tak tahu cara nak tunjuk !

Umur dah meningkat, AMALAN ?

Tertanya-tanya apakah amalan sudah cukup? kami ada penyelesaian kepada soalan ini dalam kelas yang kami tawarkan kepada anda semua. Mari daftar !

MALU pergi majlis ilmu?

Ada rasa malu duduk majlis ilmu? Sebab dulu-dulu tak pernah pergi masa muda? Dah buang tabiat ke orang tua ni datang masjid tiba-tiba! Rasa malu ? Sertai saja kelas kami secara online.

Covid TAK MEREBAK dalam kelas online!

Susah keluar rumah pergi majlis ilmu sebab covid ?Jangan risau, covid tak berjangkit kalau dalam kelas online ! ayuh daftar sekarang!

Pernah kena tuduh ACAH-ACAH BAIK?

Hidayah tak datang bergolek, hidayah itu perlu dicari. Ilmu agama bukan untuk jadi ustaz & ustazah je tapi untuk bekalan akhirat. Jom daftar!

"Masuk Syurga Dengan Tempoh Usia Senja”

“Nikmatkah Ibadahku ?”

SIAPA YANG WAJIB SERTAI KELAS INI?

Semua peringkat umur yang INGINKAN ilmu agama

Mereka yang tinggi ilmu akademik KURANG ilmu agama

Anak-anak yang SAYANG ibu bapa.

MASA YANG FLAKSIBEL

MURAH, MUDAH & BERBALOI

Semestinya pakej kami adalah antara yang terbaik yang anda boleh lihat pada masa kini !!

YURAN

1 BULAN
  • RM 80

KELAS

2 KELAS
  • 1 MINGGU

JAM

1 JAM
  • 1 KELAS

Hadiah MENARIK menanti anda !!

Dapatkan SEGERA e-book panduan lengkap cara mengambil wuduk dan solat khas kepada mereka yang kekurangan fizikal 

Mengapa perlu mengikuti kelas pengajian kami ?

Tajuk & topik yang kami sediakan SANGAT MENDALAM & MUDAH untuk dipraktikan, TIDAK ada di youtube, EKSLUSIF!

Anda boleh  tonton ULANG… ULANG… DAN ULANG lagi sampai anda faham.

Semua soalan akan DIJAWAB oleh ustaz & ustazah secara LIVE atau diruang komen.

Hanya dengan RM 80 anda akan dapat 8 KELAS dalam 1 bulan, ada pelbagai HADIAH & tenaga pengajar yang BERTAULIAH.

Setiap bayaran yuran kelas anda akan disalurkan kepada TABUNG WARGA EMAS. Ilmu anda dapat, pahala juga dapat.

TERIMA KASIH!!

kerana membaca sehingga ketahap ini

  • Jangan lepaskan peluang yang kami tawarkan dalam membongkar ilmu-ilmu yang disampaikan oleh ustaz & ustazah yang berpengalaman.

 

  • Jika anda tunda lagi niat anda untuk mula mencari ilmu, anda akan semakin ketinggalan dengan orang lain yang sedang mempraktikan amalan-amalan yang seharusnya dilakukan sebagai seorang MUSLIM!!
X